Vitel Marsala

Vitel Marsala
Vitel Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 276 calorii. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, unt, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 43%. Rețete similare sunt Vitel Marsala, Vitel Marsala, și Vitel Marsala.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și aruncați tulpinile din ciupercile shiitake. Feliați capacele de ciuperci; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2
Presărați vițelul cu piper și sare; dragează ușor în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Încălziți 2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când untul începe să spumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați jumătate de vițel; gătiți 30 de secunde până la 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
5
Scoateți vițelul din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu 2 lingurițe de unt și restul de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Topiți restul de 2 lingurițe de unt în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ciuperci feliate, șalotă și usturoi; sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
8
Adăugați bulion și Marsala, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere și gătiți 5 minute sau până când lichidul este redus la 1 cană. Întoarceți carnea de vită și orice sucuri la tigaie. Se amestecă sucul de lămâie; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se ia de pe foc și se presară pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista