Vinete Umplute În Stil Grecesc

Vinete Umplute În Stil Grecesc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele umplute în stil grecesc. Această rețetă face 4 porții cu 509 calorii, 28G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.67 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână miel măcinat, feta, roșii de prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Vinete umplute în stil grecesc, Vinete Umplute În Stil Grecesc, și Vinete Umplute În Stil Grecesc (Vinete) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți 2 din vinete pe lungime, înscrieți-le pulpa adânc cu un cuțit ascuțit, având grijă să nu străpungeți pielea, iar cu un cuțit de grapefruit scoateți pulpa, rezervând-o și lăsând cochilii groase de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Presărați cojile cu 1 linguriță de sare și răsturnați-le pe prosoape de hârtie pentru a se scurge timp de 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Tăiați pulpa rezervată și vinetele întregi rămase în bucăți de 1/2 inci, într-o strecurătoare aruncați bucățile cu sarea rămasă și lăsați-le să se scurgă timp de 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Tapetați cojile cu prosoape de hârtie, periați-le cu 1 lingură de ulei și fierbeți-le pe raftul unei tigaie pentru broiler, cu pielea în jos, sub un broiler preîncălzit la aproximativ 4 inci de la căldură până când sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
5
Într-o tigaie, încălziți restul de 3 linguri de ulei la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Sotati ceapa si usturoiul pana devin translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați mielul măcinat și bucățile de vinete, bătute uscate, amestecând, până când carnea își pierde toată culoarea și vinetele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel MăcinatMiel Măcinat
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Scoateți tigaia de pe foc, amestecați pătrunjelul, menta, roșiile, feta și sarea și piperul după gust și împărțiți umplutura între cochilii, adăugând-o. Prăjiți vinetele umplute într-un vas mare de copt rezistent la flacără timp de 5 minute sau până când umplutura este bubbling și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
DificultateGreu
Gata În51 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista