Vinete Parm
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați vinetele Parm. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 91 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, căței de usturoi, mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vinete Parm, Vinete Parm, și Nu Prăji Vinete Parm pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un blender sau robot de bucătărie, curățați roșiile cu sucurile lor și cele 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează sosul cu sare.
Puneți făina, ouăle și firimiturile de pâine în 3 boluri mari, puțin adânci. Lucrând cu 1 felie la un moment dat, dragați vinetele din făină; scuturați orice exces. Înmuiați felia în ou, lăsând orice exces să se scurgă înapoi în castron, apoi înveliți cu firimiturile de pâine.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1/8 inch de ulei până la sclipire. Aliniați un suport cu prosoape de hârtie.
Adăugați o treime din usturoi și vinete pâine la uleiul fierbinte. Gătiti la foc moderat, întorcând o dată și reglând focul după cum este necesar, până când feliile de vinete se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Transferați vinetele prăjite pe prosoapele de hârtie pentru a se scurge. Folosind o lingură pliată, aruncați usturoiul prăjit. Repetați de încă 2 ori cu usturoiul rămas și vinetele pâine, ștergând tigaia și adăugând mai mult ulei după cum este necesar.
Ungeți ușor o tigaie cu formă de arc de 10 inci. Aliniați fundul cu un singur strat de vinete.
Întindeți 1/2 cană din sosul de roșii peste vinete. Se acoperă cu câteva felii de mozzarella și se presară cu 3 linguri de parmezan. Rupeți o treime din frunzele de busuioc peste brânză. Repetați cu ingredientele rămase pentru un total de 4 straturi, terminând cu un strat de vinete și un strat gros de sos de roșii.
Presărați parmezanul rămas deasupra.
Înfășurați întreaga tigaie în folie și așezați-o pe o foaie mare de copt cu margini.
Coaceți vinetele aproximativ 1 oră, până se încălzește.
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Scoateți folia din partea de sus a vinetei și coaceți timp de aproximativ 10 minute mai mult, până când se rumenesc ușor deasupra.
Se scoate din cuptor și se lasă să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de a se desface.
Tăiați în pene și serviți.