Vinete Mediteraneene Provolone
Vinete mediteraneene Provolone este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână roșii prune, sare, vinete și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Vinete Subs cu Provolone, Provolone De Vinete La Grătar, și Pizza cu vinete, măsline verzi și Provolone.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați roșiile, pătrunjelul, 1 lingură de busuioc, caperele, oțetul și sarea într-un castron; pune deoparte.
Așezați feliile de vinete pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; acoperiți ușor vinetele cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 10 minute; întoarce.
Coaceți încă 2 minute sau până aproape fraged.
Se presara cu 1/2 lingura busuioc.
Tăiați fiecare felie de brânză în jumătate; așezați o felie de brânză pe jumătate pe fiecare felie de vinete.
Coaceți 1 minut sau până se topește brânza.
Scoateți din vasul de copt cu o spatulă largă.
Așezați pe farfurii individuale; lingură 3/4 cană amestec de roșii peste fiecare porție.