Vinete la grătar cu Ricotta proaspătă și gust de roșii-busuioc la grătar

Vinete la grătar cu Ricotta proaspătă și gust de roșii-busuioc la grătar
Vinetele la grătar cu Ricottan proaspăt și gustul de roșii-busuioc la grătar este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. O porție conține 473 calorii, 11g de proteine, și 39G de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare și piper, busuioc plus frunze, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 93 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cârnați la grătar cu gust de șalotă la grătar cu Ricottan proaspăt și baghetă prăjită, Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta cu gust de piper prăjit, și Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta cu ardei roșii prăjiți, maioneză cu usturoi, busuioc proaspăt și Rucola.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați roșiile într-un castron și aruncați cu 2 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Așezați roșiile pe grătar și grătiți până când sunt carbonizate pe toate părțile și tocmai fierte, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Se scoate de pe grătar și se toacă grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Puneți roșiile tocate într-un bol, adăugați restul de 3 linguri de ulei, ceapă, oțet și busuioc și amestecați ușor până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire. Poate fi făcut cu 4 ore în avans și refrigerat. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
7
Ungeți feliile de vinete pe ambele părți cu uleiul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Așezați feliile pe grătar și grătiți până se rumenesc și ușor carbonizate, 4 până la 5 minute.Întoarceți și continuați să grătiți până când sunt fierte, 3 până la 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Se amestecă împreună ricotta și pătrunjelul într-un castron mediu și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Așezați vinetele la grătar pe un platou mare și acoperiți fiecare felie cu o lingură plină de ricotta și o lingură plină de gust de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista