Vinete La Cuptor Alla Romana

Vinete La Cuptor Alla Romana
Vinete coapte Alla Romanan este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,23 USD pe porție. O porție conține 621 calorii, 25g de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 18 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de sare, ulei de măsline, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Manicotti Alla Romana, Gnocchi Alla Romana, și Crostini Alla Romana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți câteva linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți feliile de vinete în ulei fierbinte până se rumenesc bine, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ulei între loturi, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
4
Scurgeți feliile de vinete prăjite pe prosoape de hârtie și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită în tigaia fierbinte până se rumeneste și se sfărâmă, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa și usturoiul în carnea de vită; gatiti si amestecati pana cand ceapa se rumeneste, inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Se toarnă sos de spaghete peste carnea de vită măcinată; se adaugă oregano și se amestecă. Se fierbe amestecul până când sosul este încălzit, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Aranjați aproximativ jumătate din feliile de vinete în fundul unei caserole puțin adânci pentru a acoperi complet. Puneți aproximativ jumătate din sosul de vită peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
PolonicPolonic
9
Presărați 1/4 cană parmezan peste sos. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Bateți oul cu 2 linguri de parmezan; se toarnă deasupra caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la barbotare în jurul marginilor și fierbinte în centru, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista