Vinete dulci și acre - - - Melanzane în Agrodolce

Vinete dulci și acre - - - Melanzane în Agrodolce
Vinete dulci și acre - - - Melanzane în Agrodolce este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 150 de calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână țelină, ceapă, oțet de vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 28 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 53%. Vinete dulci și acre - - - Melanzane în Agrodolce, Ceapă dulce-acrișoară (cipolline în Agrodolce), și Limba vițeilor dulci și acri: Linguan Agrodolce sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul până aproape de fumat. Adăugați cu grijă medalioanele de vinete, lucrând în loturi pentru a evita supraaglomerarea tigaiei și scăderea căldurii uleiului. Gătiți vinetele până se rumenesc pe ambele părți și îndepărtați bucățile pe măsură ce sunt terminate într-o tavă de foi căptușită cu prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă ceapa și țelina și se sotează până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
4
Se ia de pe foc și se adaugă oțetul, zahărul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
ZahărZahăr
5
Așezați feliile de vinete răcite într-un castron mare, acoperiți cu amestecul de oțet și lăsați să stea cu 1 oră înainte de a servi la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 28 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista