Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Vinetele cu linte și brânză de capră ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 497 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 461 de gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica ceapa, supa de legume, morcov, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Linte cu spanac și brânză de capră, Brânză De Capră, Linte Și Frunze Mixte, și Avocado, Brânză De Capră Și Linte Neagră.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 475.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Scoateți pulpa din vinete; tăiați pulpa dintr-o vinetă în cuburi de 1/4 inch și aruncați restul. Înveliți cojile de vinete cu spray de gătit; se presară cu 1/4 linguriță sare. Pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament, așezați cojile de vinete cu fața deschisă în jos. Într-un castron, acoperiți cuburile de vinete cu spray de gătit și aruncați cu 1/4 linguriță de sare; așezați într-un strat pe o a doua foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Vinete
Coji De Paste
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Bol
3
Coaceți cojile de vinete și cuburile până se înmoaie, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți vinetele; reduceți cuptorul la 350 de metri pătrați. Într-o tigaie medie antiaderentă la foc mediu, încălziți uleiul. Gatiti ceapa,telina si morcovul pana se inmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Morcov
țelină
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
5
Adăugați usturoi; gatiti, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Adăugați linte, cuburi de vinete, bulion, oțet, piper și restul de 1/4 linguriță sare; reduceți focul la foc mic, amestecând ocazional, 5 minute. Se amestecă menta tocată. Răsturnați cojile pe foaia de copt și umpleți cu amestec de linte-vinete; se acoperă cu folie de aluminiu și se coace până se încălzește; 10 minute. Se acoperă cu brânză și frunze de mentă.