Vinete cu ardei gras, Feta și măsline verzi
Vinetele cu ardei gras, Feta și măsline verzi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 147 calorii, 1g de proteine, și 16g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, frunze interioare de salată de unt, vinete cu diametru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Vinete Cu Ardei Gras, Feta Și Măsline Verzi, Se amestecă legume cu vinete de basm, ardei gras verde și ciuperci Shiitake, și Fetan și pizza cu ardei gras roșu.
Instrucțiuni
Se toarnă suficient ulei într-o tigaie mare și grea pentru a acoperi fundul; se încălzește la foc mediu.
Adăugați vinetele în tigaie, aranjând într-un singur strat.
Presărați vinetele cu sare și piper. Saut până la fiert, dar nu rumenit, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați vinetele pe foaie de folie; rezervați tigaia.
Aranjați 1 bandă de ardei gras deasupra marginii rotunjite a fiecărei bucăți de vinete, tundând pentru a se potrivi, dacă este necesar.
Presărați brânză deasupra vinetelor. do ahead poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Aranjați frunzele de salată pe platou. Reîncălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Așezați vinetele, brânza cu fața în sus, în tigaie. Acoperiți și gătiți până când brânza se înmoaie și începe să se topească, aproximativ 4 minute.
Așezați 1 bucată de vinete deasupra fiecărei frunze de salată.
Presărați fiecare cu măsline și oregano.