Vinete Coapte Cu Condimente Italiene
Vinetele coapte cu condimente italiene ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 111 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână boia, vinete, condimente și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce e bine. Încercați Vinete Italiene Coapte Cu Seitan, Pâine de carne condimentată italiană pentru doi, și Amestec De Gustări Italiene Condimentate Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Ungeți uleiul de măsline pe o foaie de copt.
Amestecați făina, făina de porumb, condimentul Italian, sarea și boiaua împreună într-un castron larg și puțin adânc.
Se toarnă laptele într-un castron separat, larg, puțin adânc.
Înmuiați fiecare felie de vinete în lapte și apoi apăsați în amestecul de făină. Aruncați ușor între mâini, astfel încât orice pesmet care nu s-a lipit să poată cădea. Aranjați vinetele coapte pe foaia de copt pregătită.
Ungeți blaturile de felii de vinete cu ulei de măsline.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, răsturnați și continuați să coaceți până când feliile de vinete încep să se rumenească, încă 15 până la 20 de minute.