Vinete A la Dawlish
Vinetele a la Dawlish ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 2 și costă $1.23 pe portie. O porție conține 299 calorii, 2G de proteine, și 28G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați semințe de coriandru, vinete, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 44 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 72%. Rețete similare sunt Vinete mediteraneene, Vinete fierbinți cu usturoi-ghimbir, și Vinete cu roșii și năut.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Periați ambele părți ale fiecărei felii de vinete cu generozitate cu ulei de măsline; aranjați într-un singur strat în fundul unei tigaie pentru pui. Împrăștiați aproximativ jumătate din semințele de coriandru crăpate peste feliile de vinete.
Gatiti sub broiler pana se rumeneste, 5 pana la 6 minute. Întoarceți și condimentați cu semințele de coriandru rămase; gătiți sub broiler până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Bateți sucul de lămâie, busuiocul și sarea împreună într-un castron; stropiți peste feliile de vinete fierte.