Vinete Și Roșii Napoleoni

Vinete Și Roșii Napoleoni
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da vinete & tomate Napoleons un try. Această rețetă servește 38. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 40 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pesmet condimentat, brânză mozzarella, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Vinete și sparanghel Napoleoni, Napoleoni Miniaturali Cu Cremă De Vinete, și Roșii De Brânză Albastră Napoleoni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Stropiți 2 Linguri. dressing peste roșii în vas de mică adâncime; retrase din circuitul agricol. Bateți oul și apa în plăcuța de plăcintă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
2
Amestecați firimiturile de pâine și parmezanul în plăcuța de plăcintă separată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3
Combinați mozzarella, pansamentul rămas și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Se Încălzește 1 Lingură. ulei în tigaie mare se lipeasca pe foc mediu. Între timp, înmuiați fiecare felie de vinete în amestec de ouă, apoi în amestec de firimituri, întorcându-vă uniform pentru a acoperi ambele părți ale fiecărei felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați, în loturi, în tigaie; gătiți 3 până la 4 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc, adăugând uleiul rămas după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Transferați pe placă.
7
Așezați 1 felie de vinete pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire; acoperiți fiecare cu 1 felie de roșii și aproximativ 3 linguri. amestec de mozzarella. Repetați toate straturile. Acoperiți cu felii de vinete rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
DificultateExpert
Gata În38 m.
Porții38
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista