Vinete În Stil Italian

Vinete În Stil Italian
Vinetele în stil Italian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 121 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, vinete, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Vinete În Stil Italian, Caserola De Vinete În Stil Italian, și Vinete la grătar în stil Italian.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați vinete, ceapă și usturoi; gatiti 5 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați roșiile și următoarele 4 ingrediente; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Se ia de pe foc; se amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Lăsați să stea 5 minute.
DificultateNormal
Gata În33 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista