Vinetă Miso Cu Susan
Susan Miso Vinaigrette este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. O porție conține 288 calorii, 1g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați miso, oțet de orez, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Vinetă De Susan Miso, Vinaigretă De Susan-Miso, și Vinetă Miso Cu Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați semințele de susan într-o tigaie mică la foc mediu. Gatiti, scuturand frecvent tigaia, pana cand semintele de susan s-au intunecat si au devenit parfumate, doar cateva minute. Transferați-le imediat pe o farfurie pentru a se răci; dacă le lăsați să se răcească în tigaie, se pot arde.
Folosiți o furculiță pentru a bate miso și uleiul de susan într-un borcan mic prevăzut cu capac până la omogenizare.
Adăugați oțetul, uleiul vegetal, semințele de susan și mierea, închideți bine capacul și agitați energic pentru a emulsiona pansamentul. Gustați și adăugați mai multă miere dacă doriți, plus sare și agitați din nou. Păstrați-l la frigider până la 2 săptămâni.
Sfat pentru a măsura mierea cu mai puțină mizerie, mai întâi înmuiați lingurița în ulei de susan și lăsați excesul să se scurgă. Mierea va aluneca apoi ușor.
Retipărit cu permisiunea Eat your Vegetables: Bold Recipes for the single Cook de Joe Yonan, 8013 Ten Speed PressJOE YONAN este editorul de alimente și călătorii pentru Washington Post, unde scrie caracteristici regulate, inclusiv coloana "Weeknight Vegetarian". Este autorul cărții mănâncă-ți legumele și
Serviți-vă, care mănâncă serios numit "cu adevărat grijuliu, util și incredibil de delicios."Yonan a câștigat premii pentru scriere și editare de la Fundația James Beard, Asociația Jurnaliștilor alimentari și Societatea Scriitorilor americani de călătorii, iar opera sa a fost prezentată de trei ori în antologia Best Food Writing.