Vinetă Miso

Vinetă Miso
Vinaigreta Miso este o fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 181 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ghimbir, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Vinetă Miso Cu Susan, Vinaigretă De Susan-Miso, și Vinetă De Susan Miso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mediu și amestecați bine cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți în ulei de măsline și ulei de struguri. Se amestecă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei Din Semințe De StruguriUlei Din Semințe De Struguri
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista