Vinaigreta de pește necesită în jur 2 ore și 18 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $ 40.86 pe portie. Acest fel principal are 4717 calorii, 367g de proteine, și 356g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vinetă De Pește, Vinaigretă de mazăre și mentă pentru a servi cu pește, și Fileuri De Pește Pocate Cu Vinetă De Roșii.
Instrucțiuni
1
Combinați apa, 1/4 cană de oțet, 1/4 cană de suc de lămâie, boabe de piper și frunze de dafin într-o tigaie mare și încălziți chiar sub punctul de fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați fileuri de pește și braconați 5-7 minute până când ați terminat, întorcându-vă o dată; nu lăsați lichidul să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
3
Se scurge și se răcește, aruncând frunza de dafin și boabele de piper.Faceți un pansament de vinaigretă combinând uleiul de măsline, 3 TBS oțet, 3 tbs suc de lămâie, coajă de lămâie, ceapă, capere, pătrunjel, tarhon, sare și piper într-un borcan și agitând energic.Rupeți peștele în bucăți și puneți-l într-un castron; se toarnă pansamentul peste pește, se acoperă și se dă la frigider cel puțin 2-4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Nonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.