Vinaigreta de pește necesită în jur 2 ore și 18 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $ 40.86 pe portie. Acest fel principal are 4717 calorii, 367g de proteine, și 356g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vinetă De Pește, Vinaigretă de mazăre și mentă pentru a servi cu pește, și Fileuri De Pește Pocate Cu Vinetă De Roșii.
Instrucțiuni
1
Combinați apa, 1/4 cană de oțet, 1/4 cană de suc de lămâie, boabe de piper și frunze de dafin într-o tigaie mare și încălziți chiar sub punctul de fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați fileuri de pește și braconați 5-7 minute până când ați terminat, întorcându-vă o dată; nu lăsați lichidul să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
3
Se scurge și se răcește, aruncând frunza de dafin și boabele de piper.Faceți un pansament de vinaigretă combinând uleiul de măsline, 3 TBS oțet, 3 tbs suc de lămâie, coajă de lămâie, ceapă, capere, pătrunjel, tarhon, sare și piper într-un borcan și agitând energic.Rupeți peștele în bucăți și puneți-l într-un castron; se toarnă pansamentul peste pește, se acoperă și se dă la frigider cel puțin 2-4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Nonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoi
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.