Vinetă De Pește

Vinetă De Pește
Vinaigreta de pește necesită în jur 2 ore și 18 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $ 40.86 pe portie. Acest fel principal are 4717 calorii, 367g de proteine, și 356g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vinetă De Pește, Vinaigretă de mazăre și mentă pentru a servi cu pește, și Fileuri De Pește Pocate Cu Vinetă De Roșii.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, 1/4 cană de oțet, 1/4 cană de suc de lămâie, boabe de piper și frunze de dafin într-o tigaie mare și încălziți chiar sub punctul de fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați fileuri de pește și braconați 5-7 minute până când ați terminat, întorcându-vă o dată; nu lăsați lichidul să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
3
Se scurge și se răcește, aruncând frunza de dafin și boabele de piper.Faceți un pansament de vinaigretă combinând uleiul de măsline, 3 TBS oțet, 3 tbs suc de lămâie, coajă de lămâie, ceapă, capere, pătrunjel, tarhon, sare și piper într-un borcan și agitând energic.Rupeți peștele în bucăți și puneți-l într-un castron; se toarnă pansamentul peste pește, se acoperă și se dă la frigider cel puțin 2-4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se servește răcit.

Ingrediente

1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit12 lingurițe de pudră de usturoi3 linguri muștar, de preferat Dijon3 linguri muștar, de preferat Dijon12 lingurițe de pudră de usturoi3 linguri muștar, de preferat Dijon3 linguri muștar, de preferat Dijon9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cod sau 2 lbs merluciu sau 2 lbs eglefin sau 2 lbs file de pește merlan, jupuite și dezosatecod sau 2 lbs merluciu sau 2 lbs eglefin sau 2 lbs file de pește merlan, jupuite și dezosate9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fileuri de pește de cod , merluciu, eglefin sau merlan, jupuite și dezosatefileuri de pește de cod , merluciu, eglefin sau merlan, jupuite și dezosate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmMafaldi Fresh dacă este posibilMafaldi Fresh dacă este posibil23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmMafaldi Fresh dacă este posibilMafaldi Fresh dacă este posibil1Oreos dublu umpluttarhon proaspăt sau 1-2 linguriță tarhon uscattarhon proaspăt sau 1-2 linguriță tarhon uscat1Oreos dublu umpluttarhon proaspăt sau 1/2 linguriță tarhon uscattarhon proaspăt sau 1/2 linguriță tarhon uscat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene1lamaie, coaja de, raslamaie, coaja de, ras1lamaie, coaja de, raslamaie, coaja de, ras1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapa, taiata cubulete foarte fineceapa, taiata cubulete foarte fine23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapa, taiata cubulete foarte fineceapa, taiata cubulete foarte fine0Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)0Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)6Mănunchi de ierburi aromatice: coriandru proaspăt, maghiran sau oregano și cimbruMănunchi de ierburi aromatice: coriandru proaspăt, maghiran sau oregano și cimbru1Bucăți de caramele Heath Bar(fie fie obișnuit)(fie fie obișnuit)1Bucăți de caramele Heath Bar(fie fie obișnuit)(fie fie obișnuit)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de tarhonoțet de tarhon591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de tarhonoțet de tarhon33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmoțet de tarhonoțet de tarhon7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 18 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista