Vinetă De Ceapă Vidalia

Vinetă De Ceapă Vidalia
Vidalian ceapa Vinaigrette ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 92 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vidalia, ulei de măsline, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Încercați Fâșie din New York cu brânză albastră, gem de ceapă Vidaliană și salată caldă de cartofi cu vinetă de muștar, Vidalian Ceapa Dip, și Vidalian Ceapa Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulse ceapa într-un procesor de alimente doar până la tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați zahăr și următoarele 3 ingrediente; procesați până se combină bine. Cu procesorul în funcțiune, adăugați ulei într-un flux lent și constant. Se amestecă semințele de mac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MacSemințe De Mac
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista