Vin Roșu-Fructe De Iarnă Macerate
Vinul roșu-fructul de iarnă macerat este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 229 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Iarna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap de la magazin și ridica apa, CR fra fra fra, lamaie, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Vin Roșu-Fructe De Iarnă Macerate, Fructe De Iarnă Macerate, și Tort de vin cu căpșuni macerate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați coaja de lămâie cu un cojitor de legume și stoarceți sucul din lămâie. Într-o cratiță aduceți apa la fiert cu coajă, suc de lămâie, vin, zahăr și băț de scorțișoară, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe amestecul timp de 15 minute.
În timp ce amestecul se fierbe, coaja și miezul ananasului și se taie în bucăți de mușcătură. Înjumătățiți smochinele dacă utilizați.
Se toarnă siropul fierbinte printr-o sită într-un castron. Se amestecă ananasul și fructele uscate în sirop și se răcește. Fructe de răcire, acoperite, cel puțin 8 ore și până la 2 zile.
Se serveste fructe cu mascarpone sau Cr fra FRA și biscotti.