Vin Fiert
Vinul fiert ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 171 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de mere, fructe de pădure, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Vin fiert – nu trebuie confundat cu vinul de mucegai, Vin Fiert {Vin Fierbinte-Vin Chaud}, și Vin Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cojitor de legume, curățați coaja de portocală în fâșii lungi. (Rezervați fructele pentru o altă utilizare.) Într-o cratiță mare, fierbeți ușor coaja, sucul de mere, mierea, ghimbirul, ienibaharul și 2 bețișoare de scorțișoară timp de 20 de minute. Se amestecă vinul și se gătește doar până se încălzește.
Se servește fierbinte cu bețișoarele de scorțișoară rămase.Bacsis: pentru o atingere suplimentară, spike-l cu un strop de Cointreau.
Adăugați 1/4 cană Cointreau sau un alt lichior cu aromă de portocală în oală.