Victory Veggie Pizza

Victory Veggie Pizza
Victory Veggie Pizza ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă face 24 de porții cu 125 de calorii, 3 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită brânză americană procesată, roșii cherry, ceapă și rulouri semilună. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 13%. Încercați Victory Pig Sicilian Style Pizza pentru, Victory Lap Nachos și Dark Victory Brownies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Desfășurați aluatul pentru rulada semilună într-un aluat de 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt. Sigilați cusăturile și perforațiile; presați aluatul pe părțile laterale ale tavii. Înțepați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Brânză Elvețiană Procesată1 Felie De Brânză Elvețiană Procesată
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Coaceți la 375° timp de 11-13 minute sau până când se rumenesc; se răcește pe un grătar. Într-un bol, bate crema de brânză, maioneza și condimentele până se omogenizează. Se amestecă brânză cheddar, ardei verde, ciuperci, ceapă și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se întinde peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Presărați broccoli peste „câmp” până la 2 inci de fiecare parte scurtă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5
Presărați zonele de capăt cu roșii și ciuperci tocate. Pune deoparte 2 linguri de crema de branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6
Puneți crema de brânză rămasă într-o pungă de plastic resigibilă mică; tăiat 1/4 inchi. gaură într-o singură colț. Peste broccoli, liniile de curte la fiecare 2 inchi. (O cantitate mică va rămâne în pungă; puneți deoparte) pentru căști, tăiați o deschidere în capace de ciuperci; curățați cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
7
Tăiați deschiderea în roșii cherry pe prosoape de hârtie. Cu 3/4-in. tăietor de cerc, tăiați șapte cercuri din fiecare felie de brânză. Introduceți cercuri cu brânză americană în ciuperci și cercuri elvețiene în roșii,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AmericanăBrânză Americană
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Tăiați o gaură foarte mică într-un colț diferit al pungii rezervate. Pune linii de cremă de brânză pe căști de roșii și șireturi pe măsline. Într-o altă pungă mică de plastic, combinați colorantul alimentar și crema de brânză rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
9
Tăiați o gaură mică într-un colț; conducte pe căști ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
10
Așezați toate căștile pe teren cu fotbal măslini la mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bollinger Brut Special Cuvee. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista