Vițel cu sos de ciuperci

Carnea de vită cu sos de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 396 calorii. Pentru $ 3.61 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de lapte evaporat, cotlete de vițel, tăiței de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până nucsoara sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Vițel cu sos de ciuperci-vin, Medalioane de vițel în sos cremos de ciuperci, și Vițel în varză Savoy cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
În timp ce tăiței gătesc, așezați vițelul între 2 foi de folie de plastic; Lira la o grosime uniformă folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea mică.
Presărați sare și piper pe ambele părți ale vițelului.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de vițel și gătiți 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald. Repetați procedura cu restul de 1 linguriță de ulei și de vițel.
Adăugați ciuperci în tigaie. Gatiti la foc mediu-mare 3 minute sau pana se inmoaie.
Combinați laptele și următoarele 3 ingrediente, amestecând bine cu un bici.
Adăugați amestecul de lapte în tigaie. Reduceți căldura la mediu și gătiți 4 minute sau până la grosime, amestecând constant. Amestecați sherry.
Adăugați vițel rezervat și sucuri în tigaie; gătiți 1 minut sau până când se încălzește bine.