Carnea de vită cu sos de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 396 calorii. Pentru $ 3.61 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de lapte evaporat, cotlete de vițel, tăiței de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până nucsoara sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Vițel cu sos de ciuperci-vin, Medalioane de vițel în sos cremos de ciuperci, și Vițel în varză Savoy cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
(fie Fie Obișnuit)
2
Scurgere.
3
În timp ce tăiței gătesc, așezați vițelul între 2 foi de folie de plastic; Lira la o grosime uniformă folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
Salam Tare, Tăiat Julienne
4
Presărați sare și piper pe ambele părți ale vițelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
5
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat Julienne
6
Adăugați jumătate de vițel și gătiți 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
7
Scoateți din tigaie și păstrați la cald. Repetați procedura cu restul de 1 linguriță de ulei și de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat Julienne
8
Adăugați ciuperci în tigaie. Gatiti la foc mediu-mare 3 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat Julienne
9
Combinați laptele și următoarele 3 ingrediente, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Adăugați amestecul de lapte în tigaie. Reduceți căldura la mediu și gătiți 4 minute sau până la grosime, amestecând constant. Amestecați sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat Julienne
11
Adăugați vițel rezervat și sucuri în tigaie; gătiți 1 minut sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)