Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de legume a Veronicăi cu sos Checca. Această rețetă servește 6 și costă 2,44 USD pe porție. O porție conține 454 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 17 ar spune că a lovit la fața locului. Un amestec de ceapă, frunze de busuioc, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Spaghete Cu Sos Checca, Fleică Vegetală, și Fleică de ierburi și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați roșiile cherry, scallions, usturoiul, busuiocul și uleiul într-un procesor. Pulsează roșiile până sunt tocate grosier, având grijă să nu faci piure. Pune deoparte. Condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir întreg, Zdrobit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-
1
Așezați lintea într-o cratiță mare cu apă rece. Aduceți apa doar la fierbere la foc mare. Scurgeți cu grijă apa clocotită și clătiți lintea. Între timp, într-o cratiță mare mare la foc mediu, aduceți bulionul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați orezul și întoarceți lichidul la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți orezul și fierbeți ușor fără a agita timp de 10 minute. Amestecați lintea, ceapa, morcovul și țelina. Acoperiți și continuați să gătiți fără a agita până când orezul și lintea sunt fragede și lichidul este absorbit, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®
3
Presărați porumbul peste orez și linte și lăsați să stea, acoperit, timp de 5 minute. Descoperiți și pufați orezul cu o furculiță. Acoperiți și lăsați să stea încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mazăre Goya®
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Întindeți 1 lingură de unt peste o tigaie de 10 pe 4 1/2 pe 3 inci. Într-o tigaie grea și mare, gătiți spanacul la foc mediu până când spanacul se ofilește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Scurgeți și stoarceți excesul de lichid din spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
7
Transferați spanacul pe o suprafață de lucru și tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
8
Într-un castron mare, amestecați ușor amestecul de linte, spanac, 1 cană de brânză mozzarella, ouă, 1/4 cană de parmezan, busuioc, sare, piper și jumătate din sosul checca. Se amestecă amestecul în tigaia pregătită. Aranjați roșiile feliate la rând peste amestecul de linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Linte
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
9
Se presară cu restul de 1/2 cană de brânză mozzarella și 2 linguri de parmezan. Punctați blatul cu restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
10
Coaceți neacoperit până când pâinea este încălzită și toppingul este topit și începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Se lasă să se răcească 15 minute. Feliați pâinea în felii de 2 inci, aranjați pe farfurii și serviți cu sosul checca rămas.