Verdeață picantă și salată de pere cu gremolata de rodie
Verde picant și salată de pere cu rodie Gremolatan este un fără gluten, fără lactate și vegetarian farfurie. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 40 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți melasă de rodie, piper, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 26%. Încercați Salată de rodie, pere și fistic cu pansament cremos de rodie + meniu săptămânal, Salată de pere, rodie și spanac, și Salată de rodie, pere și Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați semințele de rodie cu pătrunjelul, șalotul și coaja de portocală. Condimentează cu sare și piper negru.
Într-un alt castron mic, amestecați uleiul cu melasa de rodie, oțet, miere și muștar; condimentează cu sare și piper.
Într-un castron mare, aruncați verdele cu pansamentul și condimentați ușor cu sare și piper negru.
Transferați salata pe farfurii sau pe un platou și acoperiți cu feliile de pere și gremolata de rodie.