Verdeață De Primăvară Cu Căpșuni Și Pansament Cu Miere-Pepene Verde
Verdele de primăvară cu căpșuni și pansament cu miere-pepene verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 127 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 5 și costă $1.28 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați migdale, ceapă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Turcia-salată mixtă de verdeață cu căpșuni, Kiwi și caju în sos de miere-susan, Verdeață de primăvară cu pansament cu lămâie, și Pui și verdeață de primăvară cu un dressing de Arkulai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați până se omogenizează, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale.
Așezați 1 cană de verdeață pe fiecare dintre cele 5 farfurii individuale de salată. Se acoperă uniform cu căpșuni, ceapă roșie și migdale.
Stropiți 2 linguri de pansament peste fiecare salată.