Verdeață de iarnă și caserolă de cartofi

Verdeață de iarnă și caserolă de cartofi
Verdele de iarnă și caserola de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 167 calorii. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sare, verdeață de muștar, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Caserola de cartofi dulci, conopidă și verdeață, Gratin De Verdeață De Iarnă, și Verdeață De Iarnă Și Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți apa la fiert într-un cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați varză și muștar și gătiți 5 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
KaleKale
4
Se scurge; pus deoparte.
5
Aranjați 2 căni de felii de cartofi într-un singur strat într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit; se acoperă cu 1 cană de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Se presară cu 1/4 linguriță sare; se acoperă cu jumătate din amestecul de kale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Presărați amestecul de varză cu 1/2 cană de brânză. Repetați straturile o dată, terminând cu amestecul de kale. Top kale amestec cu restul de 2 cani de cartofi, si se presara cu restul de 1/2 cana de branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
KaleKale
8
Se toarnă bulionul uniform peste amestecul de cartofi și se presară cu 1/4 linguriță de sare rămasă. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Coaceți la 350 timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți 30 de minute sau până când se rumenesc ușor și cartofii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista