Verdeață consistentă cu trei brânzeturi și tartă de foietaj

Trei brânză verde consistent și foetaj tartă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 729 calorii. Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 287 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână gruyincrucrore, parmezan, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Tartă de patiserie cu puf de roșii și brânză proaspătă, Tarta de foietaj cu pere și prune cu brânză albastră, și Tartă de foietaj cu usturoi și arpagic cu brânză de capră și Pesto cu rucola, pepene verde și căpșuni-burniță balsamică.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați prazul. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand este moale si translucid, dar nu se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Adăugați spanacul și mătgul și ridicați focul la mare. Saut până când toate verdele sunt complet ofilite și tot lichidul s-a evaporat.
Se transferă într-un castron pentru a se răci.
Odată ce verdeața s-a răcit ușor, adăugați ricotta, Gruyulinculre, parmezanul și nucile de pin și amestecați pentru a se combina complet. Condimentează după gust cu sare și piper.
Întindeți patiseria pe o tavă de foi căptușită cu pergament într-un cerc de 12 inci.
Întindeți amestecul de spanac deasupra.
Coaceți până când patiseria este aurie și crocantă, 15 până la 20 de minute.