Verdeață consistentă cu trei brânzeturi și tartă de foietaj

Verdeață consistentă cu trei brânzeturi și tartă de foietaj
Trei brânză verde consistent și foetaj tartă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 729 calorii. Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 287 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână gruyincrucrore, parmezan, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Tartă de patiserie cu puf de roșii și brânză proaspătă, Tarta de foietaj cu pere și prune cu brânză albastră, și Tartă de foietaj cu usturoi și arpagic cu brânză de capră și Pesto cu rucola, pepene verde și căpșuni-burniță balsamică.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați prazul. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand este moale si translucid, dar nu se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Adăugați spanacul și mătgul și ridicați focul la mare. Saut până când toate verdele sunt complet ofilite și tot lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
VerziiVerzii
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Se transferă într-un castron pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Odată ce verdeața s-a răcit ușor, adăugați ricotta, Gruyulinculre, parmezanul și nucile de pin și amestecați pentru a se combina complet. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
GruyereGruyere
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
VerziiVerzii
6
Întindeți patiseria pe o tavă de foi căptușită cu pergament într-un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Întindeți amestecul de spanac deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
8
Coaceți până când patiseria este aurie și crocantă, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Tăiați felii și serviți.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista