Verdeață consistentă cu trei brânzeturi și tartă de foietaj

Verdeață consistentă cu trei brânzeturi și tartă de foietaj
Trei brânză verde consistent și foetaj tartă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 729 calorii. Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 287 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână gruyincrucrore, parmezan, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Tartă de patiserie cu puf de roșii și brânză proaspătă, Tarta de foietaj cu pere și prune cu brânză albastră, și Tartă de foietaj cu usturoi și arpagic cu brânză de capră și Pesto cu rucola, pepene verde și căpșuni-burniță balsamică.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați prazul. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand este moale si translucid, dar nu se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Adăugați spanacul și mătgul și ridicați focul la mare. Saut până când toate verdele sunt complet ofilite și tot lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
VerziiVerzii
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Se transferă într-un castron pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Odată ce verdeața s-a răcit ușor, adăugați ricotta, Gruyulinculre, parmezanul și nucile de pin și amestecați pentru a se combina complet. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
GruyereGruyere
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
VerziiVerzii
6
Întindeți patiseria pe o tavă de foi căptușită cu pergament într-un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Întindeți amestecul de spanac deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Coaceți până când patiseria este aurie și crocantă, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Tăiați felii și serviți.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista