Verde De Păpădie Sotată

Verde De Păpădie Sotată

Instrucțiuni

1
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se clătește sub apă rece pentru a opri gătitul și se scurge bine, apăsând ușor excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți fulgi de usturoi și ardei roșu, amestecând, până la auriu pal, aproximativ 45 de secunde. Creșteți căldura până la mediu-mare, apoi adăugați verdeață și sare de mare și saut până când este acoperit cu ulei și încălzit, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Nota bucătarilor
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
VerziiVerzii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Date Nutriționale
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păpădie VerdePăpădie Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
2
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "
3
See Nutrition Data's analysis of this recipe ›
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate75
Revista