Velveeta 9 salsa Brunch coace

Velveeta 9 salsa Brunch coace
Rețeta Velveeta sos de Salsa Brunch se coace este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $ 8.7 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 147g de proteine, 191g de grăsime, și un total de 2589 calorii. Această rețetă servește 1. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați velveeta, taco Bell și salsa groasă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Caserola de brunch cu bacon cu brânză Velveeta, Velveeta ou și legume coapte, și Velveeta carne de vită enchilada carne de vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Zdrobiți cârnații în tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați legume; gatiti la foc mediu 6 pana la 8 min. sau până când cârnații sunt gata, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4
Scurgeți; întoarceți amestecul de cârnați în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați salsa și jumătate din VELVEETA la amestecul de cârnați; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Dientes De AjoDientes De Ajo
6
Se întinde pe fundul vasului de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Bateti ouale si smantana pana se omogenizeaza; se toarnă peste amestecul de cârnați. Sus cu VELVEETA rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Coaceți 40 min. sau până când centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sosul de scufundare funcționează foarte bine cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Bellissima Sparkling ros circulatorcu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Bellissima Trandafir Spumant
Bellissima Trandafir Spumant
Acesta este un elegant, luminos rossimbrox, cu note de căpșuni și grapefruit, și o spumă moale, persistentă. Desfăcută în ultimul moment, Bellissima Sparkling Rossimbrator se împerechează perfect cu somon afumat, crustacee și fructe de mare, cum ar fi tartar de ton, sushi și sashimi.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate61
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
OcaziiCrăciun
Revista