Veggie Lasagna

Veggie Lasagna
Veggie Lasagna ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 3.17 pe portie. O porție conține 832 calorii, 32g de proteine, și 68G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella, condimente, parmezan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Veggie Lasagna, Foarte Veggie Lasagna, și Veggie Lasagna pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Miez și sămânță ardeii. Puneți o tavă de foi și prăjiți până când pielea este carbonizată, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
4
Se transferă într-un castron și se acoperă cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Lăsați să stea 10 minute, apoi îndepărtați pielea.
6
Preîncălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la foc mediu și întoarceți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
CuptorCuptor
7
Feliați vinetele și dovleceii pe lungime în bucăți groase de 1/4 inci. Aranjați pe o foaie de copt și stropiți ulei de canola și oțet balsamic deasupra. Aruncați cu sare și piper, după gust. Puneți grătarul fierbinte și gătiți timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Rezervați 6 bucăți de vinete la grătar pentru vinete rotunde cu 2 rețete
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De CanolaUlei De Canola
VineteVinete
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Rollatini.
9
Într-un castron mic combinați ricotta, oul, condimentul Italian, pătrunjelul, sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
Brânză RicottaBrânză Ricotta
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se amestecă până se amestecă bine.
11
Într-un vas de copt de 9 pe 9 Puneți un singur strat de vinete la grătar și acoperiți cu 1 din ardeii copți prăjiți. Condimentează fiecare strat cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei GrasArdei Gras
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
12
Întindeți 1/3 din amestecul de ricotta deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
13
Strat un alt strat de vinete urmat de 1 bucată de dovlecei la grătar. Se acoperă cu încă 1/3 din amestecul de ricotta (cu excepția restului pentru vinetele rotunde de 2 "
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Suc De FructeSuc De Fructe
14
Rollatini") și un strat final de vinete și restul de piper prăjit și dovlecei galbeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
VineteVinete
PiperPiper
15
Se presară cu brânză mozzarella. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți timp de 25 de minute, apoi îndepărtați folia și coaceți până se încălzește și brânza se rumeneste și se fierbe, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
16
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
În vasul unui procesator alimentar pulsează împreună busuiocul, usturoiul, nucile și parmezanul. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, stropiți încet în ulei. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
NuciNuci
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Pentru a servi, tăiați lasagna în 4 pătrate.
3
Se servește acoperit cu o lingură generoasă de pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista