Veggie Lasagna
Veggie Lasagna ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 3.17 pe portie. O porție conține 832 calorii, 32g de proteine, și 68G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella, condimente, parmezan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Veggie Lasagna, Foarte Veggie Lasagna, și Veggie Lasagna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Miez și sămânță ardeii. Puneți o tavă de foi și prăjiți până când pielea este carbonizată, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Se transferă într-un castron și se acoperă cu folie de plastic.
Lăsați să stea 10 minute, apoi îndepărtați pielea.
Preîncălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la foc mediu și întoarceți cuptorul la 350 de grade F.
Feliați vinetele și dovleceii pe lungime în bucăți groase de 1/4 inci. Aranjați pe o foaie de copt și stropiți ulei de canola și oțet balsamic deasupra. Aruncați cu sare și piper, după gust. Puneți grătarul fierbinte și gătiți timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Rezervați 6 bucăți de vinete la grătar pentru vinete rotunde cu 2 rețete
Într-un castron mic combinați ricotta, oul, condimentul Italian, pătrunjelul, sarea și piperul, după gust.
Se amestecă până se amestecă bine.
Într-un vas de copt de 9 pe 9 Puneți un singur strat de vinete la grătar și acoperiți cu 1 din ardeii copți prăjiți. Condimentează fiecare strat cu puțină sare și piper.
Întindeți 1/3 din amestecul de ricotta deasupra.
Strat un alt strat de vinete urmat de 1 bucată de dovlecei la grătar. Se acoperă cu încă 1/3 din amestecul de ricotta (cu excepția restului pentru vinetele rotunde de 2 "
Rollatini") și un strat final de vinete și restul de piper prăjit și dovlecei galbeni.
Se presară cu brânză mozzarella. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți timp de 25 de minute, apoi îndepărtați folia și coaceți până se încălzește și brânza se rumeneste și se fierbe, încă aproximativ 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 10 minute.
În vasul unui procesator alimentar pulsează împreună busuiocul, usturoiul, nucile și parmezanul. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, stropiți încet în ulei. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Pentru a servi, tăiați lasagna în 4 pătrate.
Se servește acoperit cu o lingură generoasă de pesto.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.