Vechi De Modă Piersic Cizmar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați Peach Cobbler de modă veche. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 213 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 18 și costă 52 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, zahărul, oul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Vechi De Modă Piersic Cizmar (Aka Piersic Puzzle), Cizmar De Piersici De Modă Veche, și Cizmar De Piersici De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, 3 linguri de zahăr și sare. Lucrați în scurtare cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Într-un castron mic, amestecați oul și apa rece.
Presărați peste amestecul de făină și lucrați cu mâinile pentru a forma aluatul într-o bilă. Se răcește 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți jumătate din aluat până la grosimea de 1/8 inch.
Așezați într-un vas de copt de 9x13 inci, acoperind partea inferioară și la jumătatea părții laterale.
Coaceți timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Într-o cratiță mare, amestecați piersicile, sucul de lămâie și sucul de portocale.
Adăugați 1/2 cană de unt și gătiți la foc mediu-mic până când untul se topește. Într-un bol de amestecare, amestecați împreună 2 căni zahăr, nucșoară, scorțișoară și amidon de porumb; se amestecă în amestec de piersici.
Scoateți din căldură și turnați în crusta coaptă.
Rulați aluatul rămas la o grosime de 1/4 inch.
Tăiați în benzi late de jumătate de inch. Țeseți benzi într-o rețea peste piersici.
Se presară cu 1 lingură de zahăr și se strecoară cu 1 lingură de unt topit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până când crusta superioară se rumeneste.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Regele Frosch Riesling Auslese toate naturale germană. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană]()
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană