Varza-Varza Saut 4

Varza-Varza Saut 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Kale-varza saut. Această rețetă face 6 porții cu 71 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, turmeric măcinat, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Sote De Varză De Porc, Salată De Varză De Ananas, și Mezeluri si Kale saut 9 cu mamaliga pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați semințe de chimen; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
3
Adăugați ghimbir; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
4
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute. Se amestecă jalapeo și ingredientele rămase. Acoperiți și gătiți 15 minute sau până când varza este fragedă; se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
KaleKale

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate95
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista