Varza de Bruxelles saut cu portocale si nuci
Varza de Bruxelles saut cu portocale și nuci este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, nuci, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Sotată Cu Nuci, Varză de Bruxelles cu afine și nuci, și Varză de Bruxelles cu slănină și nuci.
Instrucțiuni
Zest întreaga portocală și suc jumătate din ea (aproximativ 1/4 cană).
Într-o tigaie de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare. Saut eșalotă timp de 1 minut.
Adăugați jumătate din varza de Bruxelles, tăiată în jos, într-un singur strat; se presară cu 1/8 linguriță sare. Gatiti timp de 4 minute.
Adăugați jumătate de suc de portocale, răsturnați varza și gătiți timp de 4 minute.
Transferați mugurii într-un castron mare de servire. Repetați cu uleiul rămas, mugurii, sarea și sucul.
Adăugați al doilea lot de germeni în vasul de servire cu primul lot.
Aruncați varza cu nuci și coajă de portocală și condimentați cu piper.
Se servește cald, la temperatura camerei sau răcit ca salată.