Varza de Bruxelles saut cu portocale si nuci

Varza de Bruxelles saut cu portocale si nuci
Varza de Bruxelles saut cu portocale și nuci este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, nuci, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Sotată Cu Nuci, Varză de Bruxelles cu afine și nuci, și Varză de Bruxelles cu slănină și nuci.

Instrucțiuni

1
Zest întreaga portocală și suc jumătate din ea (aproximativ 1/4 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2
Într-o tigaie de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare. Saut eșalotă timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați jumătate din varza de Bruxelles, tăiată în jos, într-un singur strat; se presară cu 1/8 linguriță sare. Gatiti timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
4
Adăugați jumătate de suc de portocale, răsturnați varza și gătiți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
VarzăVarză
5
Transferați mugurii într-un castron mare de servire. Repetați cu uleiul rămas, mugurii, sarea și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați al doilea lot de germeni în vasul de servire cu primul lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Aruncați varza cu nuci și coajă de portocală și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
VarzăVarză
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
8
Se servește cald, la temperatura camerei sau răcit ca salată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista