Varza de Bruxelles marinata

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, varza de Bruxelles marinată ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 20. O porție conține 30 de calorii , 1 g de proteine și 2 g de grăsimi . Pentru 19 cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Dacă aveți la îndemână ceapă, căței de usturoi, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: varză de Bruxelles în sos de bacon și usturoi , pulpe de pui marinate asiatice și vinete marinate asiatice .
Instrucțiuni
Tăiați un „X” în miezul fiecărui varză de Bruxelles. Într-o cratiță mare, aduceți 1 inch de apă și varza de Bruxelles la fiert. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-12 minute sau până când se înmoaie.
Scurgeți și puneți imediat varza de Bruxelles în apă cu gheață.
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul pentru salată, ceapa, usturoiul, pătrunjelul și iarba de mărar; se adauga varza de Bruxelles. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; pune la frigider peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinata.
Serviți varza de Bruxelles cu scobitori.