Varză Savoy cremoasă cu morcovi
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețete în cutia de rețete, varza Savoy cremoasă cu morcovi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 65 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. O porție conține 132 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 54 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați varză savoy, nucșoară, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Varză Și Napi Savoy, Risotto De Varză Savoy, și Gratin De Varză Savoy sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Scoateți orice frunze exterioare dure din varză și aruncați-le.
Tăiați în jumătate, apoi îndepărtați miezul interior dur. Clătiți frunzele, apoi tocați cât de fin puteți.
Tăiați morcovii în fâșii fine și subțiri sau radeți în robotul de bucătărie.
Aduceți o tigaie cu apă la fiert și adăugați varza și morcovii. Se fierbe timp de 6 minute până se înmoaie, apoi se scurge. Reveniți în tigaia fierbinte și adăugați untul și smântâna. Condimentați cu piper și sare, dacă doriți, adăugați nucșoara și amestecați bine pentru a acoperi. Strângeți într-un vas de servire și serviți imediat.