Varza roșie fiartă cu mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 103 calorii. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, varză, mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Varză fiartă și mere, Varză roșie fiartă și mere, și Varză roșie fiartă (cu mere) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pătrundeți varza și tăiați miezul, apoi tăiați sferturile în treimi. Clătiți în apă rece și lăsați-o deoparte. Într-un vas mare, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Sotati ceapa si merele timp de 2 minute pana cand incep sa se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați mărarul tocat, frunzele de dafin, varza și bulionul. Gatiti 5 minute pana incepe sa se ofileasca. Se amestecă oțetul pentru a păstra culoarea roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
(rezervati 1 Lingura)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui
Crengute De Marar Proaspat Culese
4
Adăugați zahăr, sare și piper și gătiți timp de 20 de minute până când varza este moale, amestecând ocazional.