Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da varza la gratar cu usturoi, ardei iute și slănină un try. O porție conține 23 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 35. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Cod negru la grătar cu usturoi prăjit și ardei iute, Pește întreg la grătar cu usturoi crocant și ardei iute roșu, și Kale cu usturoi și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, albiți varza până când este doar fragedă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți și stoarceți ușor excesul de apă. Ștergeți varza uscată și transferați-o într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați uleiul vegetal, usturoiul și chile, condimentați cu sare și piper și aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
4
Într-o tigaie, gătiți slănina la foc moderat, amestecând, până când este crocantă, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Aprinde un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Așezați un inel cu formă de arc de 10 inci (nu partea de jos) pe grătar pentru a conține varza. Îndepărtați cu grijă calea în interiorul inelului, apăsând în jos pentru a forma un strat uniform. Grătați până se carbonizează ușor pe fund, 3 minute. Cu cleștele, întoarceți varza și grătați pe cealaltă parte timp de 3 minute. Alternativ, grătați varza pe o tigaie perforată pentru grătar, aruncând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Transferați varza într-un bol și aruncați imediat cu slănina, uleiul de măsline, coaja de lămâie și sucul de lămâie; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat