Varză Fiartă Cu Cidru

Varză Fiartă Cu Cidru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza fiartă cu cidru. Această rețetă face 6 porții cu 85 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, varză, muștar din cereale integrale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Varză Roșie Fiartă Cu Cidru, Varză Roșie Fiartă Cu Ceapă Caramelizată Și Cidru, și Hotpot de varză și praz fiert cu cidru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ulei de canola; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
3
Adăugați ceapa; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați varză, cidru, muștar și sare, aruncând pentru a combina. Gatiti, acoperit, 5 minute. Descoperiți și gătiți 8 minute sau până când varza se ofilește, amestecând ocazional. Se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
MuștarMuștar
OțetOțet
CidruCidru
SareSare

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista