Varza dulce și sărată necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 137 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Varză Dulce Și Sărată, Crupe de ovăz sărate și Kale, și Salată De Varză Crudă Sărată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa se înmoaie și devine translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă muștarul, zahărul, oțetul și bulionul de pui și se fierbe la foc mare. Se amestecă varza, se acoperă și se gătește 5 minute până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Ulei De Măsline
Muștar
Oțet
Usturoi
Ceapă
Zahăr
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se amestecă afinele uscate și se continuă fierberea, neacoperită, până când lichidul s-a redus cu aproximativ jumătate, iar afinele s-au înmuiat, aproximativ 15 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.