Varza dulce și sărată necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 137 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Varză Dulce Și Sărată, Crupe de ovăz sărate și Kale, și Salată De Varză Crudă Sărată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa se înmoaie și devine translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă muștarul, zahărul, oțetul și bulionul de pui și se fierbe la foc mare. Se amestecă varza, se acoperă și se gătește 5 minute până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Ulei De Măsline
Muștar
Oțet
Usturoi
Ceapă
Zahăr
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se amestecă afinele uscate și se continuă fierberea, neacoperită, până când lichidul s-a redus cu aproximativ jumătate, iar afinele s-au înmuiat, aproximativ 15 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.