Varza de Bruxelles sotată cu lămâie și fistic necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 6 și costă $1.14 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, ulei de semințe de struguri, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 91%. Rețete similare sunt Varză De Bruxelles Sotată Cu Lămâie Și Fistic, Varză de Bruxelles sotată cu lămâie și fistic, și Varză de Bruxelles sotată cu lămâie și fistic.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați șalotă și amestecați 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
3
Adăugați frunze de varză de Bruxelles și fistic, și saut până când frunzele încep să se înmoaie, dar sunt încă verde strălucitor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Fistic
4
Stropiți cu suc de lămâie. Condimentează după gust cu sare și piper.