Varză de Bruxelles prăjită cu șuncă și usturoi
Varza de Bruxelles prăjită cu șuncă și usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 69 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 83 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de parmezan, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Rețete similare includ Usturoi Prăjit Varză De Bruxelles, Varză De Bruxelles Prăjită Cu Usturoi, și Varză De Bruxelles Prăjită Cu Usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 ori sau până se sfărâmă.
Presărați firimituri pe o foaie de copt; coaceți la 425 timp de 5 minute sau până devin aurii. Reduceți temperatura cuptorului la 37
Puneți deoparte 3 linguri de pesmet prăjit, rezervând pesmetul rămas pentru o altă utilizare.
Combinați mugurii și următoarele 5 ingrediente (muguri prin usturoi) într-un vas de copt de 3 litri acoperit cu spray de gătit, aruncând pentru a acoperi.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când mugurii sunt fragezi și ușor rumeniți pe margini, amestecând de două ori.
Combinați 3 linguri de pesmet și parmezan; se presară peste muguri.