Varză de Bruxelles, morcovi și nuci pecan într-un sos de arțar

Varză de Bruxelles, morcovi și nuci pecan într-un sos de arțar
Varza de Bruxelles, morcovii și nucile pecan într-un sos de arțar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $2.57 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 388 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, oțet de cidru, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Pui de varză de Bruxelles cu nuci pecan cu unt, Pui de varză de Bruxelles cu orez sălbatic și nuci pecan, și Varză de Bruxelles de arțar-portocaliu cu nuci pecan pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista