Varză De Bruxelles Cu Lămâie
Varza de Bruxelles cu lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 153 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, apă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Încercați Varză De Bruxelles Înăbușită, Varză De Bruxelles Înăbușită, și Varză De Bruxelles Înăbușită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați varza de Bruxelles; îndepărtați frunzele decolorate. Tăiați capetele și tăiați varza pe jumătate pe lungime; deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare; adăugați suc de lămâie, apă, zahăr brun și sare. Aduceți la fierbere.
Adăugați varza de Bruxelles; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute sau până când mugurii sunt fragede. Descoperiți, creșteți căldura la mare și gătiți 4 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă.
Scoateți din căldură. Se amestecă coaja de lămâie și piperul proaspăt măcinat.