Varză de Bruxelles cu fasole albă și Pecorino

Varză de Bruxelles cu fasole albă și Pecorino
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles cu fasole albă și Pecorino. Această rețetă servește 12 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de căței de usturoi, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Varză De Bruxelles Cu Fasole Albă Și Pecorino, Varză de Bruxelles rasă, Pecorino și Prosciutto, și Varză de Bruxelles prăjită cu migdale și Pecorino pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mare. Când sunteți pe punctul de a fuma, adăugați jumătate din varza de Bruxelles. Gatiti pana se rumeneste, amestecand ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți 3 linguri de ulei în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați varza de Bruxelles rămasă, reduceți focul la mediu-mare și gătiți până se rumenesc, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
5
Transferați varza de Bruxelles în același castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie; creșteți căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se adauga usturoiul; saut pana se rumeneste, amestecand continuu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
8
Adăugați bulion și varză de Bruxelles. Gatiti pana cand varza de Bruxelles este crocanta, amestecand frecvent, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
BulionBulion
9
Adăugați fasole și unt; se amestecă până se topește untul și bulionul se reduce la glazură, aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
BrânzăBrânză
FasoleFasole
BulionBulion
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Per porție: 317 calorii, 21g grăsimi (6G saturate), 19 mg colesterol, 285 mg sodiu, 23g carbohidrați, 7G fibre, 13g proteine vezi analiza completă a acestei rețete a datelor nutriționale "
11
Date Nutriționale

Echipamente

DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista