Varză de Bruxelles cu fasole albă și Pecorino

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles cu fasole albă și Pecorino. Această rețetă servește 12 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de căței de usturoi, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Varză De Bruxelles Cu Fasole Albă Și Pecorino, Varză de Bruxelles rasă, Pecorino și Prosciutto, și Varză de Bruxelles prăjită cu migdale și Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mare. Când sunteți pe punctul de a fuma, adăugați jumătate din varza de Bruxelles. Gatiti pana se rumeneste, amestecand ocazional, aproximativ 5 minute.
Se transferă într-un castron mare.
Încălziți 3 linguri de ulei în aceeași tigaie.
Adăugați varza de Bruxelles rămasă, reduceți focul la mediu-mare și gătiți până se rumenesc, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Transferați varza de Bruxelles în același castron.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie; creșteți căldura la mare.
Se adauga usturoiul; saut pana se rumeneste, amestecand continuu, aproximativ 1 minut.
Adăugați bulion și varză de Bruxelles. Gatiti pana cand varza de Bruxelles este crocanta, amestecand frecvent, aproximativ 3 minute.
Adăugați fasole și unt; se amestecă până se topește untul și bulionul se reduce la glazură, aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă brânza.
Per porție: 317 calorii, 21g grăsimi (6G saturate), 19 mg colesterol, 285 mg sodiu, 23g carbohidrați, 7G fibre, 13g proteine vezi analiza completă a acestei rețete a datelor nutriționale "