Varză de Bruxelles cu Castane, Pancetta și pătrunjel
Varza de Bruxelles cu Castane, Pancettan și pătrunjel ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 239 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,13 USD pe porție. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 30 minute. Dacă aveți pancetta, unt, castane și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Varză de Bruxelles cu Castane, Pancettan și pătrunjel, Varză De Bruxelles Cu Pancettan Și Castane, și Varză cu castane și pancetta crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fundul de pe fiecare dintre muguri, tăind o cruce în fiecare pe măsură ce mergeți sau cel puțin o tăietură. Acest lucru nu poate fi necesar, dar eu nu pot face acest lucru. Apoi, aruncați-le într-o tigaie mare cu apă clocotită sărată și gătiți până se înmoaie, dar păstrând totuși un pic de mușcătură, aproximativ 5 minute, în funcție de dimensiune. Doar scoateți unul din apă și testați (fără a vă arde limba și astfel stricați întregul prânz pentru dvs.) pentru a fi sigur.
Între timp, într-o tigaie suficient de mare pentru a lua totul mai târziu (sau pur și simplu scurgeți mugurii și folosiți tigaia lor, odată ce le-ați scurs), gătiți cuburile de pancetta în ulei, cu coaja pentru o redare mai sărată a grăsimilor, până când sunt bronzate și crocante, dar nu fierte până la punctul de a se usca.
Adăugați untul și castanele și, cu o lingură de lemn sau o spatulă, apăsați pe castane pentru a le rupe puțin. Când se încălzesc, întoarceți căldura și aruncați Marsala, lăsându-l să se îndepărteze, fuzionând cu grăsimea pancetta și untul de castan pentru a forma un sirop savuros glorios.
Adăugați varza scursă și întoarceți-o bine, presărând jumătate de pătrunjel în timp ce faceți acest lucru. Dați o măcinare bună de piper; nu ar trebui să aveți nevoie de sare, având în vedere pancetta, dar, evident, gustați să vedeți. Se decantează pe o farfurie de servire încălzită și se presară peste pătrunjelul tocat rămas.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brancaia Chianti Classico Riserva. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
![Brancaia Chianti Classico Riserva]()
Brancaia Chianti Classico Riserva
Acest Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale pe gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese din două dintre podgoriile noastre imobiliare, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubiniu și un finisaj lung, aromat.Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot