Varză

Varză
Varza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 461 calorii, 30g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 73 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fasole, linte, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană), 20 utilizări pentru germeni și amestecați prăjiți cu germeni, și salată de varză moong , cum se face salată de varză moong.

Instrucțiuni

1
Așezați leguminoasele într-o strecurătoare și clătiți-le bine sub apă curentă. Apoi transferați-le într-un castron mare (vasul trebuie să fie suficient de mare pentru a găzdui creșterea leguminoaselor în volum în timpul înmuierii) și umpleți vasul mai mult de jumătate cu apă caldă. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte la temperatura camerei; lăsați leguminoasele să se înmoaie până când sunt fragede, 4 până la 6 ore sau chiar peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LeguminoaseLeguminoase
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
SitaSita
BolBol
2
Scurgeți leguminoasele și transferați-le într-un borcan de sticlă suficient de mare pentru a găzdui o creștere de șase ori a volumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LeguminoaseLeguminoase
3
Așezați o bucată de pânză de brânză peste gura borcanului și fixați-o cu inelul borcanelor (pentru un borcan de tip zidar) sau cu o bandă de cauciuc robustă.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4
Așezați borcanul într-un loc întunecat și umed (Eu îl țin pe al meu în dulapul de sub chiuveta de bucătărie). De două sau trei ori pe zi (dacă vă amintiți), clătiți leguminoasele umplând borcanul cu apă (turnați-l prin pânză de brânză) și apoi drenându-l; readuceți leguminoasele la izolare. În 24 de ore, veți observa muguri mici care ies din boabe. Două sau 3 zile din acest ciclu de clătire-scurgere-depozitare vor produce germeni care au o lungime de aproximativ 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LeguminoaseLeguminoase
VarzăVarză
BoabeBoabe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
5
Clătiți bine leguminoasele încolțite, transferați-le într-o pungă de plastic auto-sigilată și păstrați-le la frigider până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LeguminoaseLeguminoase
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
6
articol var
7
Type_27_data = {};
8
articol
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista