Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă $1.38 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 193 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, boabe de piper, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză fiartă cu vin, Piept fiert cu vin roșu cu ceapă caramelizată, și Friptură de Chuck fiert cu vin cu ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul într - o oală grea lată de 6 până la 8 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți ceapa și varza, amestecând frecvent, până se ofilesc și se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați vin, apă, oțet, măr, zahăr și sare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Zahăr
Apă
Sare
Vin
3
Înfășurați boabe de piper, cuișoare și frunze de dafin în pânză de brânză și legați-le cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
4
Adăugați la amestecul de varză, apoi acoperiți varza direct cu o rundă de pergament sau hârtie de ceară și acoperiți oala cu capac. Reduceți căldura și fierbeți până când varza este foarte fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Aruncați pachetul de pânză de brânză și condimentați varza cu sare și piper.