Varză Întreagă Umplută

Varză Întreagă Umplută
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza întreagă umplută. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 527 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 2,8 USD pe porție. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, pesmet, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Rulouri De Varză / Golabki / Varză Umplută, Varză Întreagă Umplută, și Varză Umplută pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa, șalota, prazul, morcovii, țelina, cimbru și usturoiul și condimentați după gust cu sare și piper. Acoperiți și gătiți până când legumele sunt moi și abia încep să se coloreze, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Între timp, combinați pesmetul și iaurtul într-un castron mare. Când legumele sunt gata, răzuiește-le și orice sucuri în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați carnea de vită, vițelul, șunca, cârnații, ficatul (dacă se folosește), mătgul, ouăle, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. Folosind o lingură de lemn sau, mai bine, mâinile, amestecați amestecul până se omogenizează bine. (Ar trebui să aveți aproximativ 8 căni de umplere.) Se prăjește un mic patty, gustați și ajustați condimentele. Puneți deoparte la frigider în timp ce pregătiți varza. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Tăiați un cerc unghiular în jurul miezului varzei și îndepărtați miezul. Aruncați orice frunze exterioare care sunt rumenite sau deteriorate. Îndepărtați frunzele pe rând până ajungeți la inimă. Aruncați inima în apa clocotită, adăugați mai multe frunze individuale în oală și blanch până când frunzele sunt moi și flexibile, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Îndepărtați frunzele individuale și scurgeți-le, apoi continuați până când toate frunzele sunt albite.
6
Scoateți inima, care acum ar trebui să fie complet gătită. Tăiați bine inima de varză și amestecați-o în umplutură. Preîncălziți cuptorul la 177°.pentru a asambla varza umplută, ungeți cu generozitate un bol din oțel inoxidabil adânc de 4 litri sau o caserolă rotunjită (ar trebui să aibă un diametru de 8 până la 9 inci). Aranjați frunzele de dafin într-un model de trifoi cu patru foi în fundul vasului. Aranjați cele mai mari 3 sau 4 frunze de varză, suprapuse, astfel încât să tapeteze vasul, cu capetele miezului la marginea vasului. Puneți suficientă umplutură pentru a acoperi treimea inferioară a frunzelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Așezați mai multe frunze de varză peste umplutură, asigurându-vă că frunzele acoperă în totalitate părțile laterale ale vasului și apoi așezați mai multă umplutură peste noul strat de frunze. Continuați procesul de stratificare până când umplutura este epuizată și/sau vă aflați la 1/2 inch de marginea vasului. Îndoiți orice frunze de varză care depășesc marginile bolului, apoi acoperiți partea superioară a umpluturii cu suficiente frunze de varză suprapuse pentru a sigila umplutura, înfășurând frunzele pe părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Așezați fâșiile de slănină deasupra varzei într-un model de roată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
9
Combinați 2 căni de stoc și vinul alb și turnați suficient din acest amestec pe părțile laterale ale bolului pentru a ajunge la aproximativ un centimetru de vârful varzei, adăugând mai mult stoc, dacă este necesar. (În acest moment, puteți acoperi și refrigera varza peste noapte. Va trebui să adăugați 20 de minute la timpul de coacere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Încălziți vasul la foc mediu până când lichidul începe să fiarbă.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Scoateți de pe foc, așezați un cerc de hârtie pergament peste varză și sigilați vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Așezați vasul într-o tigaie de copt în cazul în care se revarsă sucuri.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Coaceți timp de 2 până la 2 1/2 ore, asigurându-vă că lichidul menține un foc mic; reglați temperatura cuptorului dacă căldura este prea mică sau prea intensă. Ungeți din când în când vârful varzei cu lichidul și adăugați mai mult stoc, dacă este necesar, astfel încât lichidul să rămână cel puțin la jumătatea părților laterale ale bolului. Varza se face când temperatura internă ajunge la 71°. pentru a face sosul, scoateți folia și pergamentul din varză. Manipulând vasul cu mănuși de cuptor sau suporturi pentru oale, turnați tot lichidul de fiert într-o cratiță și lăsați varza deoparte să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute. Degresați suprafața lichidului. Ar trebui să aveți cel puțin 2 căni. Dacă nu, adăugați mai mult stoc. Se amestecă roșiile, se aduce la foc mic și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
14
Se ia de pe foc, apoi se adaugă cimbru și crme frache (dacă se folosește). Pentru a desface varza, scoateți slănina, tocați-o și adăugați-o în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
15
Scurgeți orice lichid suplimentar în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
16
Așezați un platou mare și adânc cu susul în jos peste castron și răsturnați vasul pentru a desface varza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
17
Se toarnă orice lichid din platou în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
18
Tăiați varza în pene cu un cuțit ascuțit și serviți cu sosul pe lateral. Bucătarii Notă: dacă frunzele de varză savoy nu se desprind ușor sau folosiți o varză verde standard, înmuiați frunzele albind întregul cap pentru a începe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Varză SavoyFrunze De Varză Savoy
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
19
Așezați capul în apa clocotită, cu miezul în jos și fierbeți timp de 10 minute. Rotiți miezul cu o furculiță mare robustă, scoateți varza din apă și răciți-o sub apă rece. Îndepărtați ușor cât mai multe frunze, pe rând, fără a le rupe sau, dacă este necesar, tăiați-le la capătul miezului pentru a le elibera. Repetați procesul până ajungeți la frunzele interioare Mici din inima varzei. Mai multe rețete de tarif francez pe Republica alimentară: singura rețetă Meunire a lui Katie Lee friptură de pui cu sos de usturoi Rețetă Tarte Flambe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
SoleSole

Ingrediente

4grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet proaspătpesmet proaspăt4Crustă: firimituri de biscuiți graham(1/2 băț) unt(1/2 băț) unt9puțin dovlecel tocatColorant alimentar și zahăr colorat, opționalColorant alimentar și zahăr colorat, opțional1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcovi decojiți tocați măruntmorcovi decojiți tocați mărunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocată măruntțelină tocată mărunt8marifrunze de brustă, tulpini îndepărtate, albite în apă clocotită până se ofilesc, stoarse uscate și tocatefrunze de brustă, tulpini îndepărtate, albite în apă clocotită până se ofilesc, stoarse uscate și tocate4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de vită de casă sau bulion de pui conservat cu conținut scăzut de sodiu, plus mai mult, dacă este necesarstoc de vită de casă sau bulion de pui conservat cu conținut scăzut de sodiu, plus mai mult, dacă este necesar2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb sec (cum ar fi Vouvray)vin alb sec (cum ar fi Vouvray)2mari(parțial și)(parțial și)227ardei habenerocârnați ușori de fenicul Italian, scoși din carcasecârnați ușori de fenicul Italian, scoși din carcase1parmezan rascimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat1Oreos dublu umplutcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat1parmezan rasdressing lamaie piperdressing lamaie piper113ardei habenerocarne de vită sau carne de porccarne de vită sau carne de porc454ardei habenerocarne de vită măcinată (80% slabă)carne de vită măcinată (80% slabă)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpraz tocat, părți albe și verzi PALpraz tocat, părți albe și verzi PAL227ardei habeneroșuncă ușoară sau afumată, tăiată în zaruri de 1/2 inchșuncă ușoară sau afumată, tăiată în zaruri de 1/2 inch3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocata maruntceapa tocata marunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de roșii de prune italiene zdrobite sau piureconserve de roșii de prune italiene zdrobite sau piure9puțin dovlecel tocatSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1cap marevarză savoy (cel puțin 8 inci în diametru și aproximativ 2 1/2 lire sterline)varză savoy (cel puțin 8 inci în diametru și aproximativ 2 1/2 lire sterline)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocata maruntceapa tocata marunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiliaurt grecesc cu lapte integral sau smântânăiaurt grecesc cu lapte integral sau smântână32 linguri butte topit3-4 felii de slănină tăiate gros, tăiate pe jumătate transversal3-4 felii de slănină tăiate gros, tăiate pe jumătate transversal
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții9
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista