Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza întreagă umplută. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 527 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 2,8 USD pe porție. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, pesmet, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Rulouri De Varză / Golabki / Varză Umplută, Varză Întreagă Umplută, și Varză Umplută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa, șalota, prazul, morcovii, țelina, cimbru și usturoiul și condimentați după gust cu sare și piper. Acoperiți și gătiți până când legumele sunt moi și abia încep să se coloreze, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Între timp, combinați pesmetul și iaurtul într-un castron mare. Când legumele sunt gata, răzuiește-le și orice sucuri în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați carnea de vită, vițelul, șunca, cârnații, ficatul (dacă se folosește), mătgul, ouăle, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. Folosind o lingură de lemn sau, mai bine, mâinile, amestecați amestecul până se omogenizează bine. (Ar trebui să aveți aproximativ 8 căni de umplere.) Se prăjește un mic patty, gustați și ajustați condimentele. Puneți deoparte la frigider în timp ce pregătiți varza. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Rețetă De Pizzocheri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chard Elvețian
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Tăiați un cerc unghiular în jurul miezului varzei și îndepărtați miezul. Aruncați orice frunze exterioare care sunt rumenite sau deteriorate. Îndepărtați frunzele pe rând până ajungeți la inimă. Aruncați inima în apa clocotită, adăugați mai multe frunze individuale în oală și blanch până când frunzele sunt moi și flexibile, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Îndepărtați frunzele individuale și scurgeți-le, apoi continuați până când toate frunzele sunt albite.
6
Scoateți inima, care acum ar trebui să fie complet gătită. Tăiați bine inima de varză și amestecați-o în umplutură. Preîncălziți cuptorul la 177°.pentru a asambla varza umplută, ungeți cu generozitate un bol din oțel inoxidabil adânc de 4 litri sau o caserolă rotunjită (ar trebui să aibă un diametru de 8 până la 9 inci). Aranjați frunzele de dafin într-un model de trifoi cu patru foi în fundul vasului. Aranjați cele mai mari 3 sau 4 frunze de varză, suprapuse, astfel încât să tapeteze vasul, cu capetele miezului la marginea vasului. Puneți suficientă umplutură pentru a acoperi treimea inferioară a frunzelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Rețetă De Pizzocheri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Așezați mai multe frunze de varză peste umplutură, asigurându-vă că frunzele acoperă în totalitate părțile laterale ale vasului și apoi așezați mai multă umplutură peste noul strat de frunze. Continuați procesul de stratificare până când umplutura este epuizată și/sau vă aflați la 1/2 inch de marginea vasului. Îndoiți orice frunze de varză care depășesc marginile bolului, apoi acoperiți partea superioară a umpluturii cu suficiente frunze de varză suprapuse pentru a sigila umplutura, înfășurând frunzele pe părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Așezați fâșiile de slănină deasupra varzei într-un model de roată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
9
Combinați 2 căni de stoc și vinul alb și turnați suficient din acest amestec pe părțile laterale ale bolului pentru a ajunge la aproximativ un centimetru de vârful varzei, adăugând mai mult stoc, dacă este necesar. (În acest moment, puteți acoperi și refrigera varza peste noapte. Va trebui să adăugați 20 de minute la timpul de coacere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Rețetă De Pizzocheri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Încălziți vasul la foc mediu până când lichidul începe să fiarbă.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Scoateți de pe foc, așezați un cerc de hârtie pergament peste varză și sigilați vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Așezați vasul într-o tigaie de copt în cazul în care se revarsă sucuri.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Coaceți timp de 2 până la 2 1/2 ore, asigurându-vă că lichidul menține un foc mic; reglați temperatura cuptorului dacă căldura este prea mică sau prea intensă. Ungeți din când în când vârful varzei cu lichidul și adăugați mai mult stoc, dacă este necesar, astfel încât lichidul să rămână cel puțin la jumătatea părților laterale ale bolului. Varza se face când temperatura internă ajunge la 71°. pentru a face sosul, scoateți folia și pergamentul din varză. Manipulând vasul cu mănuși de cuptor sau suporturi pentru oale, turnați tot lichidul de fiert într-o cratiță și lăsați varza deoparte să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute. Degresați suprafața lichidului. Ar trebui să aveți cel puțin 2 căni. Dacă nu, adăugați mai mult stoc. Se amestecă roșiile, se aduce la foc mic și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Rețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Suport Pentru Oală
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Orz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
14
Se ia de pe foc, apoi se adaugă cimbru și crme frache (dacă se folosește). Pentru a desface varza, scoateți slănina, tocați-o și adăugați-o în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
15
Scurgeți orice lichid suplimentar în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
16
Așezați un platou mare și adânc cu susul în jos peste castron și răsturnați vasul pentru a desface varza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
17
Se toarnă orice lichid din platou în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
18
Tăiați varza în pene cu un cuțit ascuțit și serviți cu sosul pe lateral. Bucătarii Notă: dacă frunzele de varză savoy nu se desprind ușor sau folosiți o varză verde standard, înmuiați frunzele albind întregul cap pentru a începe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Varză Savoy
Rețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
19
Așezați capul în apa clocotită, cu miezul în jos și fierbeți timp de 10 minute. Rotiți miezul cu o furculiță mare robustă, scoateți varza din apă și răciți-o sub apă rece. Îndepărtați ușor cât mai multe frunze, pe rând, fără a le rupe sau, dacă este necesar, tăiați-le la capătul miezului pentru a le elibera. Repetați procesul până ajungeți la frunzele interioare Mici din inima varzei. Mai multe rețete de tarif francez pe Republica alimentară: singura rețetă Meunire a lui Katie Lee friptură de pui cu sos de usturoi Rețetă Tarte Flambe