Vancouver coapte
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și prietenoase cu fodmap în cutia de rețete, Baked Vancouvers ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 8 porții cu 519 calorii, 9 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 1,13 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Un amestec de prăjitură cu ciocolată, rom, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 26%. Acest scor nu este atât de grozav. Încercați Corned Beef la cuptor cu varză soată și cartofi noi la cuptor, Corned Beef la cuptor cu varză soată și cartofi noi la cuptor și Tahong la cuptor (midii la cuptor cu topping de Mayo-Chili) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați prăjitura în opt felii groase de 3/4 inci.
Tăiați un cerc din fiecare felie folosind un ramekin de 4 sau 6 uncii ca ghid; sfărâmă resturile. Puneți fiecare bucată de tort într-un ramekin, apoi umpleți cu înghețată până la aproximativ 1/4 inch de vârf.
Se presară cu firimiturile de tort. Congelați până când înghețata este tare, cel puțin 1 oră.
Combinați albușurile, zahărul și smântâna de tartru într-un castron și puneți peste o cratiță cu apă clocotită.
Se bate la foc mic până când zahărul se dizolvă și albușurile sunt calde, aproximativ 5 minute.
Scoateți vasul din cratiță și bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până țin vârfuri tari.
Transferați bezeaua într-o pungă de patiserie cu vârf rotund și treceți peste înghețată și pesmeturile de prăjitură pentru a se acoperi complet. Faceți o mică adâncime, de aproximativ 1 inch, în partea de sus a bezei, pentru rom.
Rumeniți bezeaua peste tot (inclusiv crestatura) cu o torță de bucătărie.
Pune romul într-o oală mică la foc mic până când se încălzește, dar nu dă în clocot.
Transferați într-o cană de măsurat lichid și turnați în adâncitura din fiecare desert. Aprinde romul cu un chibrit.
Lăsați flacăra să se stingă și serviți imediat.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care lasă loc aromelor de cireșe închise și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de note subtile de stejar de la îmbătrânirea în butoi.