Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați vafe cu unt brun cu drojdie. O porție conține 405 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.04 pe portie. Cap la magazin și ridica plic drojdie activă, făină, sirop de arțar, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vafe Cu Drojdie, Vafe Cu Drojdie, și Vafe Cu Drojdie Peste Noapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 3/4 cană de unt într-o cratiță medie la foc mediu și gătiți, amestecând des, până când untul face spumă, apoi se rumenesc (nu arde), 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă într-un castron mediu; lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți laptele, zeama, zahărul, drojdia și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Zahăr
Drojdie
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Bateți făina și untul brun; acoperiți cu folie de plastic și lăsați aluatul să stea la temperatura camerei cel puțin 8 ore și până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bateti
5
Încălziți fierul de vafe până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De Vafe
6
Bateți ouăle și bicarbonatul de sodiu în aluat. Înveliți fierul de vafe cu spray antiaderent și turnați aluatul pe fierul de vafe, întinzându-l pentru a acoperi suprafața (cantitatea de aluat necesară va varia în funcție de mașină). Gatiti vafele pana se rumenesc si fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De Vafe
Bateti
7
Serviți imediat cu sirop de arțar și mai mult unt.