Usturoi la grătar și creveți de plante

Usturoiul la grătar și creveții din plante sunt fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.95 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 388 calorii, 47G de proteine, și 17g de grăsime. 905 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, amestec de condimente, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Creveți la grătar cu sos de usturoi-ierburi prăjite, Frigarui de creveți la grătar cu Feta cu lămâie, și Usturoi și creveți de plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ardeiul, usturoiul, condimentul Italian, sucul de lămâie, uleiul de măsline, piperul, busuiocul și zahărul brun împreună într-un bol până se amestecă bine. Amestecați creveții și aruncați pentru a acoperi uniform marinata. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, întorcându-vă o dată.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare. Grătar ușor de grătar cu ulei și așezați aproximativ 4 inci de la sursa de căldură.
Scoateți creveții din marinată, scurgeți excesul și aruncați marinada.
Așezați creveții pe grătarul preîncălzit și gătiți, întorcând o dată, până când sunt opace în centru, 5 până la 6 minute.